Rutinetavlen hjælper dig til at holde styr på din dag, med ro i maven

Til dig der er voksen og lever med handicap – autisme, døv-blindhed eller hjerneskade. Som har brug for et visuelt overblik over hvad du skal i din dag og uge. Så du har styr på hvad der skal ske og hvornår.

Download brochure (så du altid kan finde tilbage)

"Den er SÅ flot og SÅ smuk! Den fungere bare! Det er til at blive helt høj af – vi er SÅ glade for den! Alle er meget begejstrede for tavlen. Dit arbejde har gjort stort indtryk. Tusinde tusinde tak for dit store arbejde Ea!"

Hilde

Kontaktperson for voksen med døv-blindhed

Magnetiske brikker lavet
af træ

...der kan holde til at blive brugt dagligt.

Vend brikken når din opgave er klaret :-)

TRIN 1

Vælg din tavle

Skal du bruge et overblik over dagen i dag, morgen- og aftenrutinen eller over de næste 14-dage? Eller en helt anden størrelse. Tavlen laves på bestilling, derfor kan du selv vælge den størrelse der passer til dig.

TRIN 2

Vælg imellem 3 typer brikker

Vælg mellem natur eller den kontrastfyldte brik – hvor du med hænderne også kan fornemme ikonet. Få også kombi-brikker hvor du kan sætte egne billeder og printede piktogrammer (ikoner) i. 

TRIN 3

Du bestemmer selv hvilke ikoner du vil ha' på

Vælg fra vores ikon bibliotek eller lad mig tegne ikoner særligt til dig.

Få din pris

Skriv en e-mail til mig hvor du fortæller hvor mange tavler og hvor mange brikker du har brug for. Så vender jeg tilbage til dig indenfor 3 hverdage med en pris – på hvad din pakke vil koste at få lavet.

Din kontaktperson: Ea Marie Ditlev,
Grundlægger af Rutinetavlen.dk

Jo tak Ea! Nu skal du bare høre...